MAINOS

Haluatko nähdä Tähkän ja Teräsniskan samassa tapahtumassa?


Teräsniskaa ja Tähkää, taikuutta ja teatteria, oopperaa ja olympialaisia. Muumitkin ovat mukana menossa ja tietysti myös oman alueen suosikit lavalla. Tässäpä vain osa kattauksesta Uikon Taikaa -tapahtumassa. Tarkemman ohjelman löydät tapahtuman nettisivuilta.

Klikkaa seuraamaan Liikuntakeskus Uikkoa Facebookissa, niin voit voittaa Uikon Taikaa -tapahtumaan liittyviä palkintoja.

Nivalan Kapinaviikoilla vietetään jälleen myös Uikon Taikaa tapahtumaa, joka saa väen liikkeelle ja huippuesiintyjiä lavalle. Nyt kannattaakin suunnitella kesäreissu Nivalaan 7. - 18.7. väliselle ajalle, sillä lakeuksilla alkaa tapahtua perjantaina 7.7. ja meno jatkuu yli viikon aina tiistaille 18. heinäkuuta.  esiintyjiä valtakunnan huipulta niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. 

Keskiviikkona 12.7. Liikuntakeskus Uikon lavalle nousee Lauri Tähkä. Heti seuraavana iltana, torstaina 13.7. nautitaan vain elämästä Suvi Teräsniskan seurassa. 

Uikon Taikaa on osa Nivalan kaupungin 150-vuotisjuhlavuotta sekä Suomi 100 -tapahtumasarjaa.

Lipunmyynti on käynnissä. Varaa omasi kätevästi verkosta tai hanki koko porukalle Uikon asiakaspalvelusta 044 445 7420 tai uikko@nivala.fi.

Katso tästä tapahtuman video!


Tiesitkö, että...

Uikon Taikaa -tapahtumassa lauantaina 8.7. esiintyvän Teflon Brothersin uusimmasta Circus-albumista tuli ensimmäinen suomalainen albumi, joka on myynyt tuplaplatinaa jo ennen julkaisupäiväänsä.

Lauri Tähkä harrastaa intervalli-harjoittelua ja suunnittelee samalla keikkojaan. Lauri todennäköisesti suunnittelee myös keikkaansa Nivalassa keskiviikkona 12.7. liikunnallisissa merkeissä.

Suvi Teräsniska on toteuttanut kahdesta ammattillisesta haaveestaan yhden saatuaan Emma-patsaan. Toinen haaveista on pitää oma konsertti Hartwall Areenalla. Sitä ennen Suvi nousee kuitenkin lavalle Uikon Taikaa -tapahtumassa torstaina 13. heinäkuuta.