MAINOS

Mainosartikkelin avulla tavoitat asiakkaasi kiinnostavasti

MAINOS -

Kuluttajat haluavat tietää enemmän tuotteesta ja palveluista kuin vain hinta. Sisältömarkkinointi on myös hyvä tapa tuoda esille asioita, mitkä synnyttävät kuluttajissa aitoa mielenkiintoa tuotteita kohtaan.

Sisältömarkkinoinnin voit toteuttaa todella helposti:

1. Käydään ensin keskustelu esimerkiksi näiden kysymysten ympärillä: Keitä tavoitellaan? Millaista mielikuvaa ja tietoa välitetään? Mikä on sopiva ajankohta?

2. Toteutamme artikkelin tekstin, kuvat ja mahdolliset videot sovitulla tavalla (yrityksellä voi olla näitä myös valmiina). Samalla saat tekstiä ja kuvia esimerkiksi omille verkkosivuillesi ja/tai someen käytettäväksi.

3. Julkaisemme mainosartikkelin sovittuna ajankohtana esimerkiksi kaikilla KPK Medioiden lehtien verkkosivuilla, eli yhteensä kymmenellä eri luotettavalla brändisivulla. Otsikko, kuva ja ensimmäinen virke näkyvät kaikkien medioiden etusivulla 2-7 päivää, ja sen jälkeen artikkelikokonaisuus säilyy sivustollamme ja esimerkiksi linkkien ja hakukoneiden löydettävissä hamaan tulevaisuuteen.
Voimme julkaista mainosartikkelin myös printtilehdessä asiakkaan haluamana ajankohtana.


Tässä otetaan kuvia Bolidenin mainosartikkeliin Kokkolan sinkkitehtaalla.Näy hakukoneissa paremmin!


Julkaisu yhteensä kymmenellä luotettavalla verkkosivustollamme sopivin linkein omille yrityksen sivuille edesauttaa huomattavasti hakukoneiden noteerausta omille sivuille.

Mainosartikkeliin voidaan liittää myös muualla tuotettua videoita ja vaikkapa upotuksia somekanaviin. Alla esimerkkinä KPK Yhtiöihin kuuluvan Botnian Printin video esimerkkinä:


Tavoita potentisaaliset asiakkaat KPK Medioiden verkkosivuilla ja/tai printtituotteissamme.


Hintaesimerkkejä - KPK-mediat, sisältömarkkinointi:

Julkaisu kaikkien lehtibrändiemme verkkosivuilla  -    750 € (+alv)


Muun muassa erilaisilla pakettiratkaisuilla edullisempia hintoja.

Aineiston tekeminen eli jutun kirjoittamisen ja still-kuvien ottamisen hinta tapauskohtaisesti. Esimerkiksi valmiista aineistosta ja kuvista tehtynä noin 250 €, täysin haastattelut ja kuvaukset tehtynä noin 500 € (+alv).  Mahdollinen video ajankäytön mukaan 85 € (+alv)/t.

Jo toteutettuja sisältömarkkinointikokonaisuuksia >>


Ollaan yhteydessä

Hannu Lehto
KPK Mediat
hannu.lehto@kpk.fi
puh 050 598 2066

Muut mediamyyntimme yhteystiedot >>

Julkaisemme mainosartikkeleina kaikkea sellaista tekstiä, mitä voimme Suomen lakien mukaisesti julkaista.
Emme julkaise esimerkiksi ulkomaiseen vedonlyöntitoimintaan liittyvää markkinointia, emmekä erotiikkapalveluihin liittyvää.