MAINOS

Baaritiskeiltä nettideittailun pariin

MAINOS -


Netissä toimivat deittipalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan jo pitkään ja tänä päivänä yli puolet suomalaisista parisuhteista alkaa netistä. Netin kautta on helppo olla yhteydessä uusiin ihmisiin ja tutustuminen lähtee käyntiin ajasta ja paikasta riippumatta. Baaritiskeillä notkuminen vaatii aikaa ja viitseliäisyyttä, joten ei ihme, että monet etsivät seuraa mieluummin kotisohvalta käsin. Tänä vuonna perinteistä deittailua ovat vielä häirinneet korona-rajoitteetkin. Deittipalveluja käyttävät kaikenikäiset suomalaiset ja deittisivustoja löytyykin esimerkiksi 50+ ikäisille, nuorille, seksiseuraa etsiville, eronneille ja yksinhuoltajille. Deittipalvelut profiloituvat hyvin eri tavalla, joten ennen profiilin lisäämistä, kannattaa tutustua Suomen tarjontaan esimerkiksi Deittisivut.fi -palvelussa.  

Millainen on hyvä deittiprofiili?  

Avoimuus parantaa mahdollisuuksia niin netissä kuin tosielämässäkin, joten deittiprofiilissa kannattaa olla rehellinen sille mitä itse on ja mitä netistä on etsimässä. Deittipalveluissa kuvalliset profiilit ovat paljon suositumpia, mitä kuvattomat profiilit, joten profiilikuva kannattaa heti alkuun ottaa ja lisätä palveluun.

Deittiprofiilin luominen on matka itseen, koska nykyään deittisivustoilla on lomakkeita, joissa kysellään yhtä sun toista, mikä helpottaa sopivan matchin löytymistä. Hyvä deittiprofiili kertookin selkeästi sen kuka olet ja minkälaista seuraa etsit. Jos nämä kysymykset ovat vielä itsellekin epäselviä, kannattaa niiden miettimiseen varata aluksi aikaa. Deittiprofiili ei kuitenkaan ikinä kerro koko totuutta, vaan vasta todellinen tapaaminen paljastaa sen, onko henkilöiden välillä vetovoimaa niin henkisesti kuin fyysisestikin.  

Netistä haetaan hyvin eri asioita, joten myös sopivan deittipalvelun valinnalla on merkitystä. Osa deittipalveluista on suunnattu esimerkiksi varatuille henkilöille, jotka etsivät netistä salaseuraa, kun taas osa palveluista on suunniteltu kevyen seksiseuran hakemista varten. Jos etsii ennemminkin rakkaussuhdetta, tulee deittipalvelu valita siinä tapauksessa sen mukaan.

Aluksi voikin selata muiden ilmoituksia eri deittipalveluissa, niin saa käsitystä niin deittisivustosta kuin siitä, minkälaiset deittiprofiilit kiinnittävät oman huomion positiivisella tavalla. On myös hyvä muistaa, että omaa deittiprofiiliaan voi matkan varrella muuttaa ja hioa paremmaksi ja kuvaavammaksi. Kerralla ei tarvitse onnistua täydellisesti ja vahvistusta hyvän ja totuudellisen deittiprofiilin luontiin voi hakea esimerkiksi omalta ystävältä.  

Mitä nettideittailu maksaa?  

Nettideittailun voi aloittaa ilmaisella kokeilulla, mutta jos ei ensimmäisen viikon aikana tärppää, niin deittipalvelusta tulee yleensä myös maksaa jotain. Deittipalveluiden hinnat pyörivät 0-100€ kuukausimaksun välillä, joten vaihtelua löytyy. Katso eri deittipalvelujen hintoja esim. Treffisivustot.fi -sivuilta. Kokeilujakso on hyvä hetki miettiä, että mistä palveluista ja ominaisuuksista on itse valmis maksamaan. Deittipalveluun sitoudutaan kuukaudeksi kerrallaan, eikä mikään estä kokeilemasta useampia eri deittipalveluja yhtäaikaisesti. Nettideittailua voi tehdä satunnaisesti tai tosimielellä, jolloin aikaa voi hurahtaa uuteen harrastukseen yllättävänkin paljon. Nettideittailua voi tehdä vastaamalla vain toisten ilmoituksiin, mutta yleensä ohjakset kannattaa ottaa omiin käsiinsä ja luoda omannäköinen deittiprofiili heti alkuun.