MAINOS

Mistä voisin saada halvimmillaan lainaa? Tästä helppoon kilpailutukseen

MAINOS -

Lainan saaminen ei ole välttämättä edullisinta siitä tutusta ja perinteisestä pankista. Aina uutta lainaa pohtiessa kannattaa selvittää muitakin vaihtoehtoja.

Kilpailuta lainat todella helposti Summarumin lainavertailupalvelun kautta.  Nettisivuilla olevan kilpailutuksen avulla saat automaattisesti lainatarjouksia useilta perinteisiltä pankeilta ja muilta rahalaitoksilta. Aikaa säästyy todella paljon verrattuna siihen, että kyselet tarjouksia kaikilta mahdollisilta tarjoajilta erikseen. 

Kotimaisen Summarumin kautta hakiessa lainanhakuprosessi pitää sisällään kaikki toimenpiteet hakemuksen täyttämisestä varsinaisen lainan hakemiseen asti.

On tärkeää muistaa, että vaikka lainan saamisesta ja eri vaihtoehdoista tekee selvityksen, se ei edellytä, että laina on pakko ottaa.

Kun täytät Summarumin sivuilla lainaan liittyvät tiedot, Summarum analysoi automaattisesti sinun tietosi ja jo lähtötietojen perusteella sinulle valikoituu sopivimmat lainantarjoajat. Ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään, tietojesi perustella tehdään vertailu eri pankkien ja muiden rahalaitosten tarjooman välillä.

Summarum huolehtii hakemuksen analysoimisesta sekä siitä, että hakemus löytää perille eri pankeille ja rahalaitoksille. Kun asianmukainen kilpailutus on valmis, saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot siitä, millaisilla ehdoilla kukin tarjoaja juuri sinulle tarjoaa lainaa.

Jos saamistasi tarjouksista, valitset jonkin, voit hyvin yksinkertaisesti siirtyä hyväksymään lainatarjouksen tarjoavan toimijan sivulle. Pankista tai rahalaitoksesta riippuu miten pian saat rahat tilillesi.

Jos taasen saamasi lainatarjouksista mikään ei miellytä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Sinua ei luonnollisesti veloitetaan mistään, kun et ole kauppaa tehnyt. Lainatarjousten kysyminen Summarumin laajan tarjonnan kautta on täysin veloituksetonta.

__________

Summarum on kotimainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

Lisäksi Summarum tarjoaa käyttäjilleen laajan kattauksen työkaluja ja oppaita niin henkilökohtaisen talouden hallintaan kuin yritystoimintaankin.