MAINOS

Lainojen kilpailutus voi säästää merkittävästi rahaa

MAINOS - LENDERS.FI -

Elämä on yllätyksiä täynnä, minkä vuoksi suunnitelmallinen rahankäyttö ei aina ole täysin mahdollista. Tunnollinenkaan rahankäyttäjä ei pysty ennakoimaan akuutteja ongelmia, kuten auton rikkoutumista tai lemmikin vakavaa sairastumista, joiden hoitamiseen tarvitaan nopeasti rahaa. Mikäli sopivia säästöjä ei ole kertynyt riittävästi, on kilpailutettu kohtuullisen koron laina hyvä valinta.

Lainarahan suhteen tulee aina toimia vastuullisesti. Lainan suuruus on valittava oman maksukyvyn mukaisesti ja laina on aina kilpailutettava. Lenders.fi on lainakilpailutuspalvelu, jonka avulla voit varmistua siitä, että löydät luotettavan ja edullisen lainan. Kilpailutuspalvelu sopii myös tilanteisiin, joissa rahantarve on kiireellinen. Ilmainen lainakilpailutus on vaivaton ja nopea toteuttaa.  

Mikä tekee lainakilpailutuspalvelun käytöstä kannattavaa? 

Nopeaa lainaa on helppo hakea verkosta. Perinteisten pankkien usein edellyttämää lainaneuvottelua ei tarvita, vaan ketterästi toimivat rahoittajat ja nettipankit hyödyntävät sähköisiä järjestelmiä lainan myöntämisessä. Lainan kilpailuttaminen vaatii kuitenkin edelleen erillistä yhteydenottoa kuhunkin lainantarjoajaan, ellet käytä lainakilpailutuspalvelua.

Lainakilpailutuspalvelu tekee läheistä yhteistyötä kymmenien eri rahoittajien kanssa. Tämän ansiota lainakilpailutuksen voi teettä kymmenillä eri rahoittajilla yhden sähköisen lomakkeen avulla. Lenders.fi lainakilpailutuspalvelu tekee lainarahan laajasta kilpailuttamisesta vaivatonta ja helppoa.

Lainakilpailutuspalvelun käyttö tuo myös turvallisuutta lainan ottamiseen. Palvelu käyttää lainatarjousten vertailukriteerinä aina lainojen todellista vuosikorkoa. Se sisältää kaikki lainan oheiskulut, joten lainatarjoajat eivät pysty hämäämään lainanottajia painottamalla pientä nimelliskorkoa ja vähättelemällä lainan oheiskuluja.

Lainakilpailutuspalvelun avulla löydät aina markkinoiden edullisimmat lainatarjoukset.  

Lainakilpailutuksen teettäminen ei sido ottamaan laina

Lainakilpailutuksen teettäminen on aina täysin riskitöntä. Kilpailutuspalvelu ei edellytä valitsemaan yhtäkään tarjottua lainaa ja kilpailutuksen voi tehdä useammankin kerran erilaisilla lainatiedoilla. Voit esimerkiksi kokeilla, millaisia lainatarjouksia saa erilaisille laina-ajoille.

 


Vaikka kilpailutuksen teettäminen on helppoa, on syytä miettiä tarkasti haettavan lainan koko ja sopiva kuukausilyhennys. Liian suuren lainan mukana tulee tarpeettomia lainanhoitokuluja ja liian lyhyt takaisinmaksuaika voi tehdä kuukausittaisista lyhennyksistä kohtuuttomia. Rahaa tulee jäädä lainalyhennysten jälkeen riittävästi kaikkiin arjen menoihin.  

Valmistelut ja lainakilpailutuksen teettäminen 

Kuluttajalainaa netistä voi hakea muutamasta satasesta alkaen aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Vaikka haettava summa olisi pieni alle tuhannen euron laina, älä koskaan jätä kilpailutusta teettämättä. Lainakilpailutuspalvelun avulla voit säästää selvästi niin isommissa kuin pienissäkin lainatarpeissa.Pienlainan voit saada ilman todistuksia säännöllisistä tuloista, mutta tuhansien eurojen laina edellyttää yleensä todistusta palkkatuloista tai muusta vastaavasta säännöllisestä tulosta. Todistus on helppo ladata hakemuksen liitteeksi. Vakuuksia tai takaajia ei netistä haettavissa kuluttajalainoissa sen sijaan tarvita.

Itse kilpailutus teetetään täyttämällä lainakilpailutuslomakkeelle vaaditut henkilötiedot ja haettavan lainan tiedot. Tämän jälkeen lomake lähetetään ja jäädään odottamaan kilpailutuksen tuloksia. Parhaimmillaan ensimmäiset tarjoukset tulevat muutamassa minuutissa.  

Perehdy parhaimpiin tarjouksiin huolella 

Lainakilpailutuspalvelu esittää kilpailutuksen myötä saadut lainatarjoukset helposti luettavassa muodossa. Tarjouksien vertailu on siten vaivatonta. Halvin tarjous on korostettuna, mutta suosittelemme aina lainanhakijoita perehtymään useampaan edulliseen lainatarjoukseen.

 

 

Todelliseen vuosikorkoon perustuvat lainakustannukset tekevät kustannusvertailusta helppoa, mutta lainaehdot on luettava erikseen kustakin tarjouksesta. Yksityiskohtaiset lainaehdot ovat kunkin tarjouksen liitteenä. Lainaehdoista kannattaa tarkistaa vähintäänkin lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus ja mahdollisuus maksaa lainaa joustavasti ennakkoon.

Yleensä edullisin tarjous on paras vaihtoehto, mikäli lainaehdot eivät ole liian kireät. Mikäli halvimman lainatarjouksen ehdot eivät salli minkäänlaisia joustoja tai lyhennysvapaasta peritään kohtuuton lisäkorvaus, on syytä harkita joustavammat lainaehdot sisältävää lainatarjousta.  

Lainarahat nopeasti käyttöön 

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat on mahdollista saada jopa saman päivän aikana omalle pankkitilille. Noudata vastuullista lainarahan käyttöä ja käytä lainarahaa vain siihen, mihin tarkoitukseen otit lainan.

Lainakilpailutuspalvelu auttaa pitämään lainakulut kurissa. Ilmaisen Lenders.fi palvelun avulla laaja kilpailutus on helppo teettää nopealla aikataululla ja saat näin varmasti kohtuullisen koron lainan luotettavasti.