Rukiin viljelyä ja riihenpuintia Halsuan Liedeksessä – lue tästä , miten leipä päätyi pellolta pöytään entisaikoina
Keski-Pohjanmaalla maan paras ateriapalvelu, paljastaa THL:n kysely – Soiten ruokapalvelujohtaja: ”Kyllä tähän panostetaan”
Suomen ensimmäiset proteiinipallot tehdään Kaustisella – 40 testireseptin jälkeen uudet välipalat syntyivät
Jauhoilla jammailua – valotekniikalla itsensä aiemmin työllistänyt Juho Isokangas leipoo nyt juurileipää Kaustisella
Arkistojuttu: Munamiehen kanat tuntevat kellon – Kaustisen Rekoa pyörittävä Kimmo Bodbacka on kolmannen polven kanatarhuri
Nimestään huolimatta Laura Nisula ei leivo jouluksi juurikaan sokerisia herkkuja – Poikkeus on makean suolainen saaristolaisleipä, poimi tästä resepti
"Mies vaihtui, periaate ei" – Lue täältä Perhiksen lukijoiden joulypöydän suosikit ja inhokit ja unohtumattomat ruokamuistot
Borssikeitto porisee ukrainalaista perinnettä – Pian Kaustisella päästään maistamaan Unescon listoille noussutta kansallisruokaa
Munamiehen kanat tuntevat kellon – Kaustisen Rekoa pyörittävä Kimmo Bodbacka on kolmannen polven kanatarhuri, joka opettaa kanat munimaan oikeaan paikkaan
Keskipohjalaiskunnat mukana uusien lähiruokakuljetusten järjestämisessä maaseudulle – Työkaluna Centrian toteuttama kuljetusten hallinnointialusta
Sievin Korhosen koulun viidesluokkalainen Laura Pehkonen syö yleensä lautasen tyhjäksi: "Kouluruoka on hyvää, mutta kasvisruoka kamalaa."
Kaikki alkaa juuresta: Halsualaisen Anneli Karhulahden käsissä syntyy rukiinen herkku, jonka tarkkaa reseptiä hän ei osaa itsekään sanoa – Jenni Kentalan hapanjuurileivässä ainesosien suhde on puolestaan aina vakio
Hautajaisjännitys on todellinen ilmiö – Yli 30 vuotta hautaan siunaamisia tehnyt Kai Tikkakoski kertoo miten jännityksestä voi vapautua
Vetelin Löytönevan tuulivoimahankkeen voimaloille rakennusluvat – Katso kartasta mihin alue tarkalleen asettuu
Keski-Pohjanmaan työllisyysalue aloittaa pian uutena viranomaisena yli 60 työntekijän voimin ‒ Työllisyysjohtaja Perttu Kellomäki kertoo suunnitelmista