sunnuntai 9.8.2020 | 20:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijan lyhyet 20.12.2018

Ke 19.12.2018 klo 19:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Lämmin kiitos ystävällisestä ja hyvästä palvelusta Vetelin fysioterapian Lauralle. T. Smartumsetelit käyttöön

Kiitos Iltarusko ja Kaustisen Onnekkaat mukavasta joulujuhla hetkestä 11.12.

Eikös nykyään kuntien pitäis ilmoittaa kaikki lainansa ,myös yhtymien niin saataisiin oikea kuva tilanteista

Kaustisen KLK:ssa henkilökunnan fiilikset kuin lopun edellä, ”ei vois vähempää kiinnostaa”. Ikävä kyllä seurauksena on se, että kohta ei kiinnosta enää asiakkaitakaan. Nyt hymyä naamaan ja ruoan tasoon selkeä parannus. Parempaa tulevaa vuotta toivottaen yksi asiakas!

Onnea ja siunausta Pulkkisen Maurille, Markukselle ja Tuomakselle uuden navetan johdosta. Maasta se leipä vieläkin tulee. Jos kaikki lehmät lahdataan ja pellot pannaan pakettiin, niin voimmeko luottaa että sitä tullaan tulevaisuudessa saamaan - ulkomailta? Hienoa, että löytyy nuoria maatalousyrittäjiä! Teette arvokasta työtä!

Perhonjokilaakson lehdessä 5.12.2018 oli artikkeli Vetelin seurakunnan järjestämästä laulutilaisuudesta Harjukodilla. Kirjoituksessa mainittiin, että vanhusten viikkoja Harjukodilla rytmittää saunominen ja kesäaikaan päivärutiinina ovat terassikahvit. Nämä asiat eivät valitettavasti toteudu käytännössä. KIITOS seurakunnalle järjestämästä tilaisuudesta. Omaiset.

Kenenkä idea oli, että juonto jäi pois kauneimmista joululauluista Vetelin kirkossa 16.12.

Miten unohtui Vetelin historiikistä niin merkittävä elinkeino kun turkistarhaus?

Kaustisen päättäjät, nyt järki käteen ja hätäkokous koolle! Ketä hyödyttää 70 000 euron viuluveistos liikenneympyrässä? Se haittaa vain liikenneturvallisuutta! Pelastakaa ennemmin Kansanlääkintä, että Kaustisella käyvät vanhat ja nuoret voivat käydä siellä virkistymässä, majoittumassa ja viettämässä perhejuhlia. nimim. Harmistunut vierailija

Kiitos Tikkauskerholle sekä päiväkoti Kivitaskun väelle joulumuistamisesta ja hyvää joulua kaikille! Toivottaa Tukena Jokekodin väki

Kyllä oli lättänä Vetelin joululehti hintaansa nähären. Mieleni pahoitin taas.

Hautalyhtyihin kannattaa laittaa tavallisia kynttilöitä. Ne loistavat kauniimmin kuin muovipäällysteiset. Vältytetään samalla turhalta muoviroskalta.

Koululaisten joulujuhla Vetelin kirkossa oli kaunis!

Lämmin kiitos Puumalan koulun väelle mukavasta joulujuhlasta 13.12. Kiitos nuorille hienoista esityksistä Kaustisen kirkossa sunnuntaina 16.12.

Vaikka Perho onkin ainakin tilastollisesti Suomen luterilaisin kunta, eikö alakoulun joulujuhlan kuuluisi olla kaikkien yhteinen juhla, myös uskonnottomien?

#