sunnuntai 20.9.2020 | 06:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Seksi myy: Muutamat tilaajat ja vastaajat toivat Halsualle ja Vetelille kärkisijoja seksitilastoissa

Vetelissä tilattiin poikkeuksellisen paljon fetissi-kategorian tuotteita tanskalaisen seksileluja myyvän verkkokaupan tilauksista – Otanta vain 33 tilausta

Sanni Aho
Ma 7.1.2019 klo 15:00 | päivitetty ma 15:00

PERHONJOKILAAKSO

Tanskalaisen Pohjoismaissa toimivan seksileluverkkokaupan tilastoissa Veteli nousi kärkeen "kinkyimpänä paikkakuntana". Sinful-verkkokaupan omien tilastojen mukaan Veteliin oli tilattu eniten fetissi-kategorian seksileluja.

Tilausmäärällisesti Veteliin on tehty vuoden 2018 aikana 33 tilausta yrityksen verkkokaupasta. Koko Suomeen on tehty 30 000 tilausta ko. verkkokaupasta.

– Veteli on hyvin pieni paikkakunta ja näiden tilausten tuotteista 68 prosenttia oli fetissi-kategoriasta. Tavallisesti 18 prosenttia tilatuista tuotteista on tuosta kategoriasta, kertoo markkinointijohtaja Thomas B. Jensen Sinful-verkkokaupasta.

Ilta-Sanomien lokakuussa julkaisemassa omassa vapaaehtoisessa kesäseksikyselyssä halsualaiset kiilasivat kärkisijalle, sillä kyselyyn vastanneiden kymmenen halsualaisen keskiarvo viikon seksinharrastuskerroista oli kolme. Luku oli kyselyyn vastanneista korkein.

Kaikkiaan kesäkuun lopussa 2018 toteutettuun kyselyyn vastasi 24 466 ihmistä.

– Tuo kymmenen henkilöä kaikista halsualaisista on ihan mukava otos täysin vapaaehtoiseen kyselyyn. Keskimäärin pääsimme kunnissa noin puolen prosentin vastaajamääriin. Halsualla siis lähes tuplamäärä vastaajia keskiarvosta, kertoo datajournalisti Lauri Nuoska Ilta-Sanomista.

#