lauantai 24.8.2019 | 20:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijalta: Saako rikkinäisestä ehjää?

Perhonjokilaakso+
Ti 29.1.2019 klo 20:10 [päivitetty ti 20:11]

Monesti mietin, kuinka hauras on ihmisen mieli. Kuinka tietyt tapahtumat elämän eri vaiheessa muokkaavat sinua ihmisenä sekä ohjaavat sinun elämänsuuntaa. Mitäs tapahtuu jos toisen ihmisen toimesta sinun mieli ja elämänsuuntasi muuttuu merkittävästi. Tapahtuma, josta et pääse karkuun.

Vaikka huudat täysillä, ääntäsi ei kuulla. Vaikka itket krokotiilin kyyneleitä, kukaan ei huomaa. Vaikka kuinka yrität välttää tapahtuman, se osuu silti kohdallesi.

Näin vaalien alla moni puhuu rikoksista sekä kuka niitä tekee. Missä on se uhrien ääni? Se ääni, joka ei todellakaan kuulu vaikka kuinka yrität huutaa. Meidän tapauksessa, minä olen se uhrin ääni, koska uhri sai siivet selkään tapauksen johdosta. Tämä tapahtuma jätti niin isot arvet meidän sydämeen, että katson velvollisuudekseni olla jokaisen uhrin ääni tässä Suomessa. Valitettavasti kaikille oikeus ei saavu ajoissa perille mutta teille, jotka jaksatte uskoa, minä taistelen.

Jos asioista ollaan ihan hiljaa, silloin tyydytään siihen mitä tapahtuu nyt. Jos uskallat puhua asioista, silloin sinulla on mahdollisuus saada muutosta asioihin. Teen tämän rakkaudella teitä rikkinäisiä kohtaan. Jos revit ja rypistät paperin, liimaat sen takaisin ehjäksi ja suoristat, tuleeko siitä ehjä? Ei tule, säröt jää näkyviin ja siksi rikkinäisestä ei ikinä saa täysin ehjää. Meillä on liian paljon jo rikkinäisiä ihmisiä.

Teille enkeleille sinne taivaaseen, minä jatkan taistelua teidän oikeuksien puolesta. Meidän suomalaisten puolesta. Päämääränä turvallinen Suomi.

Ulpu Keränen

Eduskuntavaaliehdokas PS

Kokkola (Perho)

#