lauantai 24.8.2019 | 21:15
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijan lyhyet 7.2.

Lyhyet mielipiteet tekstiviestitse PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Lähetä viesti numeroon 173521. Elisan, Soneran ja DNA:n liittymissä toimiva palvelu maksaa 0,60€. Tai pistä ajatusta Whatsapissa p. 040 120 9369.

Perhonjokilaakso+
To 7.2.2019 klo 09:30 [päivitetty to 09:35]

Kiitos sinulle Anna Vehkalampi kolumnista “Surun kantajan taakka”. Nuoreksi ihmiseksi osasit luoda niin hyvin tekstiksi surun: kaipauksen ja lopulta valon. Sen mitä me kaikki rakkaimpamme menettäneet olemme kokeneet/koemme. Kaikkea hyvää tulevaan sinulle, olet rohkea!

Toivottavasti Perhossa työtapaturmassa loukannut on kunnossa.

Tietäähän ne halsualaiset, niillon nykyhän hienot Töppösen luolikot ja luonnonrauha, mutta piakkoin niillon tuulimyllyt, vilikkuvat värivalot ja infraäänet, Töppösesä ei muutoksen jäläkhen viihy enää peurat eikä karhut, rahapirulle ryytimaaks laittavat näköjhän ymmärtämättömät koko ainutlaatusen muinaisrannan.

Tule yrittäjäksi Kaustiselle! Nyt kahden vuoden valitusajalla. Ei tarvi osata tanhuta tai soittaa. Kaustisen puolesta.

Lämmin kiitos Messäkylän Martalle 31.1. johdosta. T. Perhon martat.

Aika ironista, etteivät musalukiolaiset tienneet “nuorisosanaston” sanojen merkityksiä. Soisi lehdessä olevan tarkistettua tietoa, kun nytkin kai haluttiin opettaa uutta vanhoille. Entä ovatko lyhent. sanoja?

Toimitus: Pahoittelut siitä, että kaikkien termien selitykset eivät osuneet, mutta musiikkilukiolaisia ei siitä pidä syyttämän, vaan jutun kirjoittajaa. Selityksissä huti mennyt agstaaminen on ennemmin huomionhakuista kiukuttelua kuin lehdessä mainittua raivoamista. MP lyhenteet ovat nuorille sanoja. Myös murresanojen kirjoitusasuista on tullut palautetta: Laillinen olisi ennemmin lailista. Kiitos kaikille palautteesta! Jutun tarkoitus oli ennemmin osoittaa, kuinka erilaista kieltä eri sukupolvet käyttävät. -Sanni

#