keskiviikko 3.6.2020 | 05:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Perhossa vieraillut meppiehdokas Laura Korpinen haluaa puolustaa suomalaista maataloutta

Satu Hotakainen
Ma 13.5.2019 klo 12:30

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Perussuomalaisten europarlamenttivaaliehdokas varatuomari Laura Korpinen vieraili lauantaina Perhossa. Helsingissä asuva Korpinen oli ehdolla myös eduskuntaan, mutta kansanedustajan paikkaa ei vaaleissa irronnut. Korpinen toteaa, ettei hän lähellekään koko Suomea pysty kiertämään. Keski-Pohjanmaan vierailun jälkeen hän suuntaa Saloon, sitten vielä Tampereelle ja aivan ennen vaalipäivää Hämeenlinnaan.

– Eurovaaliehdokkuus tuli luonnollisena jatkumona aiemmalle kansanedustajaehdokkuudelle, Korpinen sanoo.

Yrittäjäna toimiva Korpinen on liittynyt puolueeseen viime syksynä.

– Olen taustaltani tavallinen kansalainen ja äänestäjä. Asianajajan ammatissani pyrin aina saamaan asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen ja yleensä siinä onnistunkin. En ole siksi voinut ymmärtää, miksi ne ihmiset, jotka toimivat poliitikkoina, hoitavat asioita niin surkeasti. Minulla on sietokyky ylittynyt sivusta seuratessa, Korpinen sanoo.

Jos Laura Korpinen päätyy europarlamenttiin mepiksi, hän sanoo ajavansa maaseudun asiaa, koska toivoo maatalouden säilyvän kannattavana Suomessa.

– EU on tärkeä maataloustuista päättävä elin, joten haluan puolustaa suomalaista maataloutta. Ilmastoasioissa täytyy järjen säilyä.

Korpinen on kuitenkin sitä mieltä, että ihmisille on syntynyt väärä käsitys siitä, etteivätkö perussuomalaiset haluaisi suojella luontoa.

#