sunnuntai 5.7.2020 | 18:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijalta: Kuinka kauan pitää sietää valheellisia kirjoituksia perussuomalaisista Vetelissä?

Ke 12.6.2019 klo 15:00

Olemme noudattaneet kahden vuotta tasa-arvolakia Vetelin kunnanhallituksessa saamatta Perussuomalaisille äänestäjille tärkeitä asioita esille, ilman esitys- ja äänioikeutta. Olemme noudattaneet henkilösuojalakia kaikilta osin, olemme poistaneet loikkareiden tiedot jäsenrekisteristä. Kirjoituksessa viitataan paperiin, joka oli ollut esillä valtuuston iltakoulussa. Kirjotuksessa kerrotaan sen sisältävän henkilötietoja, mikä ei pidä paikkaansa. Sitä paitsi iltakoulut eivät ole julkisia tilaisuuksia. Meillä on monia papereita, joissa näkyy myöhemmin loikanneiden henkilöiden nimiä ja allekirjoituksia, pöytäkirjoja, valtuustoryhmään liittyminen, ehdokassopimus ym. joissa ei näy henkilösuojalain edellyttämiä henkilötunnuksia.

Vain toinen kirjoituksen allekirjoittanut henkilö oli sitoutumattomana ehdokkaana Perussuomalaisten listoilla. Kaikki ehdokkaat olivat mukana Perussuomalaisten arvopohjaan laadituilla vaaliteemoilla, jotka yhdessä laadimme.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä toimii valtuustoryhmän sääntöjen mukaan eikä niin kuin viime viikkoisen kirjoituksen allekirjoittaneet, että kuka vain valtuustoryhmän jäsen voi kutsua ryhmäkokouksen koolle.

Olemme täysin samaa mieltä kirjoittajien kanssa siitä, että emme hyväksy minkäänlaista vähättelyä, mustamaalaamista emmekä kiusaamista somessa ja muissa medioissa. Emmekä ole mielestämme sellaiseen syyllistyneet.

Toivottavasti te ja teidän lähipiirinne toimii jatkossa samoin, tähänastiset kokemukset todistavat aivan jotain muuta.

Perussuomalaiset valtuutetut ovat valmiita viemään yhteisiä asioita yhdessä muiden ryhmien kanssa eteenpäin kuntamme parhaaksi, lakia ja kaikkia sitoumuksia ja hyviä tapoja noudattaen, kunhan kaikki muutkin osapuolet tekevät samoin.

Osaltamme asia on loppuun käsitelty.

Hyvää kesää kaikille!

Vetelin Perussuomalaiset ry:n hallitus

Arto Pihlajamaa, Urpo Pulkkinen, Jarmo Nykänen, Jarno Vähäkainu, Jari Mäkelä, Pekka Koivumäki, Riikka Ahtoniemi

#