torstai 12.12.2019 | 17:39
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Veteli Pesis jatkoi voittojen tiellä – Peräseinäjoki pelasi mustat surunauhat hihoissaan

Perhonjokilaakso
Su 14.7.2019 klo 19:38

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Lauantaina Veteli Pesiksen vieraaksi miesten suomensarjassa saapunut Peräseinäjoki kunnioitti viikolla äkillisesti menehtynyttä Peräseinäjoen Toiveen seuran puheenjohtajaa ja miesten joukkueen pelinjohtajaa Martti Ahokasta pelaamalla mustat surunauhat hihoissaan. Martin työmäärä pesäpallon ja seuran eteen oli Peräseinäjoella valtaisa ja paikallisesti korvaamaton.

Itse ottelu eteni vahvasti kotijoukkueen komennossa. Ensimmäisellä jaksolla Veteli teki tarvittavat juoksut kolmannessa vuoroparissa, jossa kuuteen kotiutukseen mahtui kaksi kunnariakin. Kunnari saldoa kasvattivat Joonas Lahti ja Juho Heikkala. Liukkain pesänväleillä tässä jaksossa oli Miska Mortensen kahdelle tuodulla juoksulla. Ensimmäinen jakso päättyi Vetelin hyväksi 7–1.

Toisella jaksolla ei ottelun kulku paljon muuttunut, ja tämäkin jakso meni Vetelille, nyt lukemin 6–1. Toisella jaksolla kunnarin löi Vetelin Tero Tuomela. Myös Joni Takalan kaksi kumurakotiutusta ja Aki-Petteri Pulkkisen määrämittainen kotiutuslyönti olivat jakson parasta antia. Tässä jaksossa ahkerin kentänkiertäjä oli Tero Tuomela kolmella tuodulla juoksulla.

Aurinkoisessa kelissä pelatun ottelun palkinnot menivät kotijoukkueen Juho Heikkalalle ja Tero Tuomelalle. Peräseinäjoen palkitut olivat Jarno Mäki-Jussila ja Petri Koivuluoma.

Kari Lahti

#