torstai 12.12.2019 | 17:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Vetelin B-pojat kaatoivat vaisun Kempeleen maanantaina Ruohopatilla

Kari Lahti Perhonjokilaakso
Ti 6.8.2019 klo 08:20 [päivitetty ti 08:24]

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kempeleen pelinjohtaja Ilkka Koskenkorva aprikoi jo pelin aikana että taitaa olla joukkueensa huonoin peli tälle kesälle. Oli tuskastumisessa totta tai ei, niin Veteli pelasi hyvän ottelun ja ansaitsi voittonsa maanantai-iltana Ruohopatilla.

Ensimmäisellä jaksolla Veteli sai aikaan kolme juoksua yhdeksästä kolmostilanteesta. Kempele sai vastaavasti rakennettua kolme kolmostilannetta mutta juoksusarake oli koko jakson ajan pyöreä nolla. Vetelin juoksuista vastasivat Miska Mortensen ja Perttu Olli, yksi tuli harhaheitolla.

Toisella jaksolla Veteli pyöritti pitkiä sisävuoroja ja vastuuta jaettiin koko joukkueelle. Ensimmäisessä vuoroparissa Veteli teki yhden juoksun mutta toisessa sitten taottiin peräti kuusi juoksua. Ensin Teemu Hollannin lyönti yllätti takakentän jolla kaksi juoksua. Sitten Perttu Olli löi kakkospuolelta läpi ja taas kaksi juoksua Vetelille. Yhden juoksun tässä vuoroparissa löivät vielä Aleksi Lassila ja Lauri Vihriälä.

Kahdessa viimeisessä vuoroparissa Veteli teki vielä viisi juoksua johon saatiin myös yksi kunnari Lauri Vihriälän lyödessä pallon Ruohopattiin. Kempeleen ottelun ainokainen juoksu nähtiin viimeisessä vuoroparissa kahden palon tilanteesssa kun Antti Kurttila kotiutti etenijän puhtaalla välilyönnillä kotipesään.

Hienossa säässä pelattu ottelu Vetelille 2-0, jaksot 3-0 ja 12-1. Vetelin palkitut olivat Perttu Olli ja Lauri Vihriälä. Kempeleen palkitut olivat Lauri Vuollo ja Niilo Jyrkkä. Vetelin seuraava peli on heti perjantaina ja silloin vastaan Ruohopatilla asettuu Sotkamon Jymy.

#