sunnuntai 5.7.2020 | 19:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Paavo Hietalahti valittiin Halsuan edustajaksi Kokkolan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkoneuvostoon – Hannu Mikkonen edustaa Halsuan seurakuntaa kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnassa

Vili Ruuska
To 9.1.2020 klo 10:27 | päivitetty to 15:56

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa valittiin Halsuan seurakunnan edustajat yhteiseen kirkkoneuvostoon sekä kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan.

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi Halsuan edustajaksi yhteiseen kirkkoneuvostoon vuodelle 2020 Paavo Hietalahden ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Seija Karhukorven.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan vuodelle 2020 valittiin Halsuan seurakunnan jäseneksi Hannu Mikkonen ja henkilökohtaiseksi varajäseneksi Erkki Hietalahti.

Kokkolan yhteisen kirkkoneuvoston kokoonpanoon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 12 jäsentä 1.1.2020 alkaen. Jäsenistä viisi on Kokkolan suomalaisesta seurakunnasta. Kokkolan ruotsalaisella seurakunnalla sekä Kaustisen ja Ullavan seurakunnalla on kaksi jäsentä. Yhden jäsenen seurakuntia ovat Kälviän, Lohtajan ja Halsuan seurakunnat.

//korjattu nimi oikeaan muotoon klo 14.05

#