perjantai 10.7.2020 | 19:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijan lyhyet 6.2.2020

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 6.2.2020 klo 09:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Vauvarahan sijaan kunnat voisivat tukea paikallista yökerhotoimintaa. Saataisiin Konstalle korvaaja ja samalla syntyvyys uuteen nousuun.

Kiitos poliiseille! Oli turvallinen näky kun poliisiauto kierteli Kaustisella viikonloppuiltana niitä nurkkia, joissa nuoret viettävät aikaa. Hyvä, että nuoret voivat saada silloin apua tarvittaessa ja että heitä turvallisuutensa vuoksi pidetään silmällä.

On kummallista kun kunta myy Salonkylän koulun pilkkahinnalla ja vie kyläläisiltä harrastepaikan pois. Nimim. Veronmaksaja Salonkylästä.

Miten ihmeessä urheilutalon kaukalon luistelukuntoon saaminen kestää näin kauan? Tämmönen on mahdollista vain Kaustisella.

Onko totta, että Vetelissä vain yksi talonmies osaa ajaa latukonetta ja tehdä töitä viikonloppuisin?

Tokko Vetelin kunnalla olis resursseja ylläpitää latujen ja kaukalon huollon (tai huoltamattomuuden) tilannetta netissä?

Kiitos invapaikoista Kaustisen urheilutalon oven edessä. Mistä invapaikan tarvitsijat pääsevät sisään, kun ovi on lukossa jo klo 16? Nimim. Luuta käyttöön?

Anungin latu avattu 4.2.

#