sunnuntai 20.9.2020 | 07:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Ville Pohjolalla loistopäivä Ylivieskan raveissa sunnuntaina

Keijo Maliniemi
Ti 11.2.2020 klo 09:20 | päivitetty ti 09:22

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

PERHONJOKILAAKSO

Ville Pohjola oli Ylivieskan sunnuntairavien menestysohjastajia kahdella täysosumallaan.

Harri Puution viime keväänä hankkima Alvaron jyräsi Päivän Duon avauskohteen voittoon johtavan rinnalta.

– Alvaron laukkasi loppusuoralle tullessa, mutta onneksi tällä on niin pitkä suora, että minulla oli hyvin aikaa ottaa laukka alas. Ruuna voitti sen jälkeen varmasti, Ville Pohjola jutteli.

Ismo Tuoreniemen Caldera Amour toi Pohjolalle päivän toisen voiton. Se nousi viimeisellä takasuoralla johtavan takaa toiseen pariin ulos, mistä se rutisti kiertelemättä ykköseksi.

Markku Hautakosken valmentama Spectre teki hienon tauolta paluun ja kiri Express Even voittamassa lähdössä toiseksi.

Veli-Erkki Paavolan ohjastama Sigismund oli ravien päätöslähdössä tiukasti voittotaistossa mukana, mutta laukkasi loppusuoran alussa johtopaikalta ja joutui tyytymään kolmossijaan.

Petri Klemolan Trouble Leader oli Seinäjoen torstairavien ylivoimaisimpia voittajia.

Hannu Hietasen ohjastama ruuna lähti takarivistä ja matkasi alun joukon hännillä toisella radalla, mistä se lähti ensimmäisellä takasuoralla kolmannelle radalle ja painui toiseen kaarteeseen mentäessä kärkipaikalle.

Trouble Leader sai vetää jatkossa haluamaansa vauhtia ja irtosi 1.11-vauhtisessa lopetuksessa vakuuttavan voitoon tuloksella 16,4a/2100m.

– Kun vauhti hiljeni, ja kärkipaikoilla oli sellaiset hevoset, että oli mahdollista päästä keulaan, niin päätin ajaa eteenpäin. Sen jälkeen kaikki oli oikein tosi helppoa, Hannu Hietanen totesi.

Veli-Erkki Paavolan ohjastama JaneGartner jatkoi vahvoja juoksujaan kirimällä neljännestä sisäparista iloisesti kolmanneksi.

#