sunnuntai 20.9.2020 | 07:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijan lyhyet 26.3.2020

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

Ke 25.3.2020 klo 16:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Tuhannet kiitokset Hilkka Anttilalle pyytettömästä avustasi ja tuestasi kaikessa. T. Hanna

Herätys Perhis! Vastuutonta julkaista suolankurlutuskikka, vaikka vain mielipiteenä. Joku saattaa todella uskoa, että kurkkua kurlaamalla ja ovenkahvija suolaamalla voi suojautua koronavirukselta.

Kiitos Tunkkarin tk hyvästä ja nopeasta palvelusta tästä epidemiasta huolimatta. Erityiskiitos Antti Saarelle pikkumiehen laadukkaasta hoidosta.

Veteli on erelläkävijä koronaviruksen torjunnasa. Kyläraitti on ollu autiona jo useita vuosia.

Kaustisen parkkipaikoille tarvittaisiin järeää liikenteen valvontaa! Tuumataan peruuttaa päälle, kiilataan sivusta härskisti eteen ja olipa joku auton kylkeenkin tässä pukannut... Lommo jäi, tekijä vain unohti jättää yhteystietonsa... Welcome to the jungle / viidakon meininki!

Tuoko vessapaperi turvallisuutta poikkeusaikana, kyllä vain, on miellyttävämpi käyttää sitä kuin Keskipohjanmaata, vaikka se hyvä lehti onkin.

Ajatella, että yhteiskunta suojelee meitä vanhoja. -Venla

Kun suojaudut koronatartunnalta ota tavaksi kaupassa käydessä kaksien hanskojen taktiikka, toiset käteen välille ja toiset kauppaan, joita pidät siellä koko ajan. Maksa hanskat kädessä esim lähimaksulla. Palatessa hanskojen vaihto ja jätä “kauppahanskat” vaikka autoon seuraavaa kertaa varten.

Kiitos Perhon kunnalle ja päättäjille hyvästä ja selkeästä tiedottamisesta koronavirusepidemian aikana. Kiitos myös vapaaehtoisille kauppakassi- ja apteekkipalvelusta. Yhdessä olemme enemmän.

Muistan vieläkin lämmöllä teitä perholaisia yrittäjiä, jotka järjestitte meille upean ilotulituksen tarjoiluineen uudenvuodenyönä. Haluan käyttää paikallisia palveluja. Perhossa on hyvä asua.

#