torstai 29.10.2020 | 06:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Raviviikolta: Novan Voitto Vilperi-ajon ykkönen

Keijo Maliniemi
Ti 18.8.2020 klo 09:18

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Petri Lahti-Luopan ja Jätehuolto Niemelä Oy:n omistama Novan Voitto esitti vahvaa nousukuntoa Kokemäellä lauantaina ajetussa perinteisessä Vilperi-ajossa.

Teemu Okkolinin ohjastama ja valmentama Novan Voitto johti 2100 metrin tasoitusajoa lähdöstä maaliin ja irtosi lopussa ylivoimaiseen voittoon ajalla 27,4.

Lähdön ykköspalkinto oli 2000 euroa.

Petri Lahti-Luopan hevoset ovat iskussa. Hänen omistamansa Vilkkeen Velmu lähtee karsintakolmosena ensi lauantaina Jyväskylässä ajettavaan Derby-finaaliin.

Teemu Okkolinin valmennettava laukkasi torstaina ajetussa karsinnassa pahoin alussa, mutta kulki sen jälkeen mallikkaasti ja leikkasi maalinjan kolmantena ajalla 28,2a/2100 m.

Perjantaina ja lauantaina Ylivieskassa järjestetyissä Ruunakunkkareissa saatiin halsualaissyntyinen voittaja, kun Tuomas Pakkanen kannusti Akseli ja Kati Kanalan kasvattaman ja kiuruveteläisen Roni Waarnan omistaman ja valmentaman Pertturin molempien osalähtöjen voittoon.

Perjantaina Ylivieskassa ajetussa lämminveristen Nordic Cupin osalähdössä Ville Pohjola ohjasti Pasi Pohjolan Outfield Ozzyn toiseksi ja Hannu Hietanen Hanna Teamin Spectren kolmanneksi.

Suomenhevosten Nuorten Sarjassa Maatalousyhtymä Klemolan Uhmapeli ja Marika Tikkalahden sekä Kari Torpan Javeri nappasivat sijat kaksi ja kolme.

Jani Suonperä vahvisti asemiaan Amatööriohjastajien SM-liigassa.

Oulussa Excel Porschella muilta karkuun kaasutellut kaustislainen kannusti Goncourt Dairpetin Ylivieskassa hopealle ja repäisi samalla selvän eron muihin.

Lauantain Helätin-ajossa Veli-Erkki Paavolan ohjastama Naputus vei 2 500 euron arvoiset kakkosrahat.

Kajaanin sunnuntairaveissa Ville Hakalan valmentama Crystal Bay ravasi kolmanneksi.

#