Paikallisuutiset

Mauri Peltokangas keskisuomalaisen perussuomalaisaktiivin murhayrityksen epäillyistä: "Sanat ei riitä kertomaan tyrmistystä"

Vetelin Harjutorilla kuntavaaliehdokkaiden tilaisuudessa esiintynyt perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas kommentoi keskisuomalaisen perussuomalaisaktiivin Pekka Katajaan kohdistunutta murhayritystä. Teosta on vangittu kaksi kantasuomalaista miestä, joista toinen on erotettu puolueesta vuonna 2019 ja toisen jäsenhakemus on hylätty.

Mauri Peltokangas (ps.) jalkaantui kuntavaalityöhön lauantaina Vetelin Harjutorille. Puheessaan Peltokangas kritisoi EU:n koronatukipakettia pankkitueksi Saksalle ja Ranskalle. Pyyhkeitä sai myös suunnitelmat lyijyhaulien kieltämisestä.
Mauri Peltokangas (ps.) jalkaantui kuntavaalityöhön lauantaina Vetelin Harjutorille. Puheessaan Peltokangas kritisoi EU:n koronatukipakettia pankkitueksi Saksalle ja Ranskalle. Pyyhkeitä sai myös suunnitelmat lyijyhaulien kieltämisestä. Kuva: Sanni Aho

Heinäkuun 17. päivä tapahtunut keskisuomalaisen perussuomalaisaktiivi Pekka Katajan pahoinpitelystä on otettu kiinni kaksi miestä.

Perussuomalaisten kansanedustajaMauri Peltokangas kirjoitti tapahtuman jälkeisenä päivänä Facebook-päivityksen.

– Kirjoitin vihjailevasti, että monikulttuurisuus ei ole ri

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä