maanantai 26.7.2021 | 05:15
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Raviviikolta: Lex Legacy kesti kaiken

Keijo Maliniemi
Ma 1.3.2021 klo 15:28

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Anu Paavolan omistama ja valmentama Lex Legacy oli perjantaina Seinäjoella ajetun enintään 9000 euroa tienanneiden lämminveristen 1600 metrin ryhmäajon herra ja hidalgo.

Santtu Raitalan ohjastama Lex Legacy juuttui alussa kolmannen radan kiertäjäksi, mutta valjakko ajoi tasaisesti eteenpäin ja eteni avauspuolikkaan jälkeen toisen radan vetojuhdaksi.

Lex Legacy sai loppusuoran alussa otteen kärkihevosesta ja vastaili varmasti Hogan Starin hyökkäykseen.

Anu Paavolan suojatti paranteli ennätystään sekunnilla lukemiin 15,1a.

– Lex Legacy teki tänään oikein rehellisen juoksun. Alkumatka meni vaikeimman kautta, mutta toisaalta tuntui, että se jaksaa tällä kertaa klaarata paikan johtavan rinnallakin. Anu Paavola on hurjan tunnollinen. Voisi sanoa aavistuksen ylitunnollinenkin hevosten kanssa. Jos tässä elämässä joku muu haluaisi olla, ei olisi yhtään huono syntyä ravihevoseksi Anun talliin, Santtu Raitala sanaili.

Pirjo Miettusen omistama ja valmentama Endless Story ei jättänyt epäselväksi, kuka oli uransa aloittelevien lämminveristen 2100 metrin tasoitusajon paras hevonen.

Veli-Erkki Paavolan ohjastama Endless Story aloitti matkan teon kuudennessa parissa ulkona ja nousi kierros ennen maalia kolmannelle radalle.

Tamma painui viimeisen kaarten alussa kärkipaikalle ja oli lopussa ylivoimainen.

Rapid Leader jatkoi illan kovimmassa lämminverivoltissa Petri Klemolan valmennettavien menestyskulkua.

Hannu Hietasen kannustama Rapid Leader juoksi johtavan kannassa ja nousi loppusuoran alussa kiriin ollen varma kakkonen.

Lämminveristen montélähdössä Susanne Klemolan ratsastama Amazing Cruise kamppaili johtavan takana kolmanneksi.

#