maanantai 26.7.2021 | 03:57
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Moukarin SM-talvimestaruuksista kilpaillaan Nikulassa – Erikoisjärjestelyin toteutettuun kisaan on ilmoittautunut 53 urheilijaa

Seppo Järvelä
Ke 3.3.2021 klo 16:14

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kaustisen Pohjan-Veikot on päättänyt järjestää moukarinheiton SM-talvikisat lauantaina, mikäli koronaepidemiassa ja siihen liittyvissä rajoituksissa ei tule viime hetken muutoksia.

Kilpailut järjestetään tarkoilla turvaohjeilla ja väljällä aikataululla. Kaikki ohjeet löytyvät kisajärjestäjien nettisivuilta. Urheilijan mukana kilpailupaikalla saa olla yksi huoltaja tai valmentaja. Raviradan sisätilat eivät ole käytössä, eikä yleisö pääse seuraamaan kilpailuja.

Nikulan ravikeskuksessa järjestettäviin SM-talvikisoihin on ilmoittautunut 53 urheilijaa.

Miesten kilpailun suosikit ovat Noormarkun Nopsan Tuomas Seppänen (76,20), Someron Esan Henri Liipola (75,47) ja Sjundeå IF:n Roope Auvinen (71,18).

Naisten kilpailun ehdoton suosikki on Noormarkun Nopsan Kati Ojaloo, joka heitti viime kesänä ennätyksekseen 71,50. Kovin haastaja on Kauhajoen Karhun Suvi Koskinen, joka heitti viime kesänä Kaustisella ennätyksekseen 67,39.

Hyvää sijoitusta yhdeksän kilpailijan kovassa seurassa tavoittelee kaksi vuotta sitten ennätyksensä 59,96 heittänyt Kaustisen Pohjan-Veikkojen Julia Kivinen.

19-vuotiaiden miesten ennakkosuosikki on tuloksen 63,25 heittänyt Säkylän Urheilijoiden Elmeri Eskola.

19-vuotiaiden naisten ylivoimainen ennakkosuosikki on viime kesänä Turun Kalevan kisoissa naisten moukarinheiton voittanut Someron Esan Silja Kosonen. Hän heitti viime kesänä ikäluokan Suomen ennätykseksi 71,34.

Yhtä ylivoimainen voittajasuosikki on 17-vuotiaiden miesten sarjassa viime kesänä tuloksen 76,53 heittänyt Someron Esan Max Lampinen.

17-vuotiaiden naisten kilpailusta on tulossa tasainen. Kärkikolmikkoon kuuluvat Lopen Urheilijoiden Emmi Malo (57,54), IF Åsarnan Charlotta Sandkulla (56,99) ja järjestävän seuran Kaustisen Pohjan-Veikkojen Salla Koskimäki (55,05).

15-vuotiaiden tyttöjen kilpailuun on ilmoittautunut kahdeksan ja poikien kilpailuun viisi heittäjää.

#