tiistai 9.8.2022 | 07:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 4.8.2022: "Marjastaja löytyi ja lupasi jatkossa ottaa kännykän mukaan tuttuunkin metsään!"

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 4.8.2022 klo 07:00 | päivitetty to 13:32

Millonkas niinku noita pientareita ja pajupuskii leikellään tuol Kivijärventien varrella. Hirveet pajut ja roskakasvit valtaa ojanreunat. Pitäs kiireesti silputa sinne niin ku alas asti.

Iso kiitos Wolftrans Oy, Kaustisen LC Kreetat sekä Kaustisen Folk Music Festival, kun lahjoititte Iltaruskon asukkaiden käyttöön festivaalilippuja.

10 pistettä Vetelin uudelle tenniskentälle. Muutenkin täällä liikuntapaikat viimeisen päälle ja hyvässä kunnossa. Saa olla kotipitäjästään ylpeä. – Tyytyväinen lomaveteliläinen

Kiitos Eijalle Perhon vuosista! Elämänmakuinen ja ihmisestä kertova dokumentti Utsjoen diakonissa kuvaa Eijan työtä osuvasti, diakoniatyö näkyi vahvasti myös kirkkoherran tehtävässä. Musikaalinen Eija on monitaituri, se nähtiin ja kuultiin lähtöjuhlassa.

Suurkiitokset Siltalan Merjalle, Matille ja Markolle 26.7. Sulkaharjussa marjastajan etsinnöissä. Marjastaja löytyi ja lupasi jatkossa ottaa kännykän mukaan tuttuunkin metsään!

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.