tiistai 27.9.2022 | 05:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Petri Harsunen valittiin Perhon nuoriso- ja vapaa-aikasihteeriksi – Tästä joukosta nuoriso- ja vapaa-aikasihteeri valittiin

Maija Ahonen
Pe 23.9.2022 klo 10:41 | päivitetty pe 13:48

Perhon kunnan uudeksi nuoriso- ja vapaa-aikasihteeriksi on valittu Petri Harsunen. Asiasta päätti hyvinvointilautakunta kokouksessaan tiistaina. Harsusen lisäksi tehtävää hakijat määräaikaan mennessä Ari Takala, Sari Varila ja Tiina Varila.

Perholaislähtöinen Harsunen on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (ylempi AMK). Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi Harsunen on suorittanut muiden muassa urheilumarkkinoinnin erikoistumisopintoja ja liikunnanhallinnon tutkinnon.

Harsunen on työskennellyt aiemmin muun muassa Keski-Pohjanmaan liikunnassa, jonka aluejohtajana hän toimi vuodesta 1998 aina viime vuoden loppuun saakka. Viime vuodesta lähtien Harsunen on toiminut yrityksensä kautta osa-aikaisena yhteysjohtajana Suomen Urheilukortti Oy:ssä.

Harsunen aloittaa Perhon kunnan nuoriso- ja vapaa-aikasihteerinä marraskuun alussa. Paikka tuli avoimeen hakuun, kun tehtävää aiemmin hoitanut Jaakko Kinnunen valittiin Vetelin kunnan vapaa-aikapäälliköksi.

//Juttua korjattu 23.9. klo 13.48: Harsunen on toiminut Suomen Urheilukortti Oy:ssä yhteysjohtajana, ei aluejohtajana, kuten uutisessa aiemmin luki.

#