maanantai 20.3.2023 | 17:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 26.1.2023 – "Hiihtotunneli, stop, stop!"

Tekstarinumero on muuttunut! Kirjoita PERHIS LUKIJA ja sen perään mielipiteesi. Lähetä viesti numeroon 13525. Viestin merkkimäärä on max. 160 merkkiä. Hinta 0,25€.

To 26.1.2023 klo 06:00

Hiihtotunneli, stop, stop! Oikeasti!? Käyttö? Stailataan olevaa, väritys sisältä ym... Tunnistevalot, se siinä. Ei rahoja uuteen. Esim. nuorisotilat “terveempään” tilaan, keskustan leikkipuisto kaipaa uusia laitteita tms. Lasten uima-altaalle jotain “mukavaa”. t. liikkuva mummu

Eräs nuori mies tuli tapanina kirkkoon, mutta unohti kolehtirahan. Kerääjä tuli hänen kohdalleen ja tuijotti moittivasti. Menikö ihan oikein? Ei mennyt. Tämä nuori mies käy harvoin kirkossa, tämän kokemuksen jälkeen ehkä vielä harvemmin. “Kaikki saavat tulla...”, vai saavatko.

Tunkkarin sairaala maakunnan paras. Ihminen otetaan kokonaisuutena. Hoito todella hyvää. Paraneminen vauhdissa. Isot kiitokset hoitohenkilökunnalle!

Komppaan hiihtotunnelin tarpeellisuutta kysynyttä. Onko järkeä laittaa lähes miljoona euroa veronmaksajien varoja (osittain jopa väliaikaiseen) rakennelmaan, jonka käyttö todennäköisesti olisi hyvin vähäistä. Latukone on tähänkin asti päässyt vt13:n taakse ja liikuntaan on Vetelissä muutoinkin satsattu jo ihan kiitettävästi.

#