maanantai 20.3.2023 | 17:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Sanni Aho pääkirjoituksessaan: Vaihtelusta virkistystä – Työkierto maakuntamediassa antaa uuden näkökulman

Pe 27.1.2023 klo 13:40 | päivitetty pe 13:40

Paikallislehden tekemisessä on vuodesta toiseen sama viikkorytmi. Digisiirtymästä huolimatta viikko vaan tahtoo päättyä printin painoonmenoon ja alkaa heti siitä lounaan jälkeen. Aiheet vaihtuvat, rytmi säilyy.

Mikään ei ole niin varmaa tässä elämässä kuin muutos ja uskon, että omista rutiineista irroittautuminen on aina hyvä asia. Siksi pyysin ja pääsin konsernissa työkiertoon Keskipohjanmaan toimittajaksi. Perhonjokilaakson va. päätoimittajana toimii helmikuun alusta elokuun loppuun saakka Maija Ahonen ja evijärveläismafia Perhiksen toimituksessa täydentyy Kristian Sundqvistilla.

Työkierrossa pääsen tekemään sekä nopeaa uutisointia Keskipohjanmaan uutisdeskissä että syventymään henkilöjuttuihin ja hakemaan laajempaa kuvaa uutistyössä koko kulttuurisen maakunnan alueella.

On kulunut kymmenen vuotta siitä kun ensimmäisen kerran astelin kirkasotsaisena kesätoimittajana maakuntalehteen. Kilometrejä ja kokemusta toimittajan työstä on karttunut sen jälkeen ja iloitsen siitä, että saan mahdollisuuden tehdä tätä työtä hetken pitkäjänteisemmin toisesta kulmasta käsin.

Nähdään ja palataan!

#