maanantai 20.3.2023 | 19:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kaustisen kunnanjohtajan rekrytointi etenee – Haastatteluihin kutsutut on valittu, mutta niitä ei vielä kerrota

Kahdella hakukierroksella saatiin yhteensä 28 hakemusta, joista yksi hakijoista teki kaksi hakemusta.

Sanni Aho
Pe 27.1.2023 klo 16:35 | päivitetty pe 17:32

Kaustisella kunnanhallitus päätti perjantaisessa kokouksessaan kutsua virkaa hakeneita henkilöitä haastatteluun. Etäyhteydellä järjestetty kokous kesti perjantai-iltapäivänä 40 minuuttia ja kokouksessa päätettiin haastatteluihin kutsuttavat henkilöt.

Rekrytoinnissa avuksi valittu asiantuntijapalvelu Mercuri Urval ei kuitenkaan saanut perjantaina virka-aikana kiinni haastatteluun kutsuttavia henkilöitä ja siksi nimiä ei nyt annettu julkisuuteen.

– Se on tasapuolista kaikkia hakijoita kohtaan, että saavat kuulla asiasta itse, eikä lukea siitä julkisuudesta, perustelee hallintojohtaja Hanna Salminen asiaa.

Tiedottaminen asiasta jatkuu maanantaina.

Rekrytointia varten perustettiin kokouksessa myös työryhmä, joka osallistuu haastatteluihin ja haastattelujen jälkeen päättää mahdollisista soveltuvuusarvioinneista ja niihin kutsuttavista hakijoista.

Työryhmään valittiin puheenjohtajaksi kunnanhallituksenkin puheenjohtaja Jouni Koskinen, varapuheenjohtajaksi Eija Seppä sekä kunnanhallituksen muut jäsenet, valtuuston puheenjohtajisto, vihreiden valtuustoryhmän edustaja sekä hallintojohtaja.

Viranhaun ensimmäisellä kierroksella hakemuksia tuli 17 ja toisella 11, joista yksi hakijoista oli sama kuin ensimmäisellä kierroksella. Siten hakijoita oli yhteensä 27.

Kaikki hakijat ovat Julia Ekman, Mikko Hassinen, Emil Jyrämö, Tero Karjalainen, Esa Kaunisto, Rami Linna, Osmo Lumivuori, Peter Marks, Miikka Mehtäläinen, Henry Paananen, Maija Pihlajamäki, Joni Putkinen, Juha Sandberg, Sakari Varala, Tuomo Vähäsarja, Jouni Viinikka, Janne Ylilammi, Jani Bergström, Kari Jalkanen, Kirsi Kinnunen, Raisa Kinnunen, Niko Käpyaho, Marko Miettinen, Lila Mikkonen, Minna Nikander, Olli Oivanen, Seppo Pirttikoski ja Vexi Virtanen.

Virka tuli avoimeksi, sillä nykyinen kunnanjohtaja Arto Alpia on jäämässä eläkkeelle.

Lue myös:

Kunnissa asiat eivät etene kuin elokuvissa – "Lehmän hermot pitää olla", yli 30 vuotta Kaustisen kunnanjohtajana toiminut Arto Alpia pelkistää työn paineet ja nopean somepalautteen

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.