Ruoka

Kaikki alkaa juuresta: Halsualaisen Anneli Karhulahden käsissä syntyy rukiinen herkku, jonka tarkkaa reseptiä hän ei osaa itsekään sanoa – Jenni Kentalan hapanjuurileivässä ainesosien suhde on puolestaan aina vakio

Anneli Karhulahti on leiponut ruisleipää myyntiin parinkymmenen vuoden ajan. Taikina syntyy juuresta, joka herätetään henkiin vedellä ja jauhoilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ruisjauhot, suola ja vesi. Näistä raaka-aineista syntyy halsualaisenAnneli Karhulahden käsissä rukiinen herkku, jota moni lähialueen asukas on maistanut vuosien varrella. Karhulahti on leiponut ruisleipää myyntiin reilun kahdenkymmenen vuoden ajan.

Ruisleipäkokeilut hän aloitti 2000-luvun alkupuolell

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä