Paikallisuutiset

Ruokapalvelujohtaja Merja Ilomäki (vas) ja ruokapalveluesimies Seija Nykänen lajittelevat ruokarasioita, joissa ruoka kuljetetaan asiakkaille. Kuva: Anni Ågren

Keski-Pohjanmaalla maan paras ateriapalvelu, paljastaa THL:n kysely – Soiten ruokapalvelujohtaja: ”Kyllä tähän panostetaan”

Tunkkarin valmistuskeittiö suunnittelee ruokalistansa vielä toistaiseksi itse. Ruokalistan suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon asiakkaiden toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n vanhuspalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan kansallisella tasolla noin 20 prosenttia kotihoidon asiakkaista ei ole tyytyväisiä saamaansa ateriapalveluun.

Alueelliset erot olivat suuria. Tyytyväisyys vaihteli 66 prosentista 89 prosenttiin. Keski-Pohjanmaa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä